Федерико Кория няма да излезе на корта срещу Димитър Кузманов.

...
 Федерико Кория няма да излезе на корта срещу Димитър Кузманов.
Коментари Харесай

Промяна в съперника на Кузманов: Очаква го същият опонент от вчера

 Федерико Кория няма да излезе на корта против Димитър Кузманов. Двукратният ATP финалист се отдръпна заради контузия от присъединяване на ATP 250 конкуренцията в Маракеш. Това се случва единствено час преди плануванаъа среща сред него и третата ни ракета, а французинът Юго Грение ще се възползва от обстановката, с цел да заеме ролята на " благополучен губещ " и по този начин ще премери сили с Кузманов за повторно в границите на 24 часа.

Вчера Мико се наложи точно над топ поставения в пресявките, като не му даде нито гейм в решителния сет и по този начин записа третия си триумф над него в също толкоз срещи. Това несъмнено са чудесни вести за българина, който наподобява с всички шансове да запише дебютна ATP победа на червени кортове и по този метод да се завърне назад в топ 200 на света.

Двубоят сред Кузманов и Грение ще започва незабавно след края на мача сред Николас Джари и Андреа Вавасори, които преди малко изиграха първата част от техния конфликт. При възможен триумф на родния ни представител пък ще го забележим в борба с един всред клей експерта Роберто Карабайес Баена и петия подложен Максим Креси.

Marrakech update:
OUT: Coria
IN: Grenier (LL, will play against Kuzmanov)
— Entry List Updates (@EntryLists)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР